Kinderkapper

By | June 7, 2022

Kinderkapper Uden

Kinderkapper 

De meeste mensen vragen me of het mogelijk is om de resultaten van hun behandeling te zien voordat ze gaan inkten, en mijn antwoord is ja. Maar de waarheid is dat niemand zijn lelijke mok wil zien veranderen in een letterlijk paarse hossom door een overdreven enthousiaste stylist. De zorg moet dus absoluut perfect zijn, om ervoor te zorgen dat de resultaten precies zijn wat de klant wil.

Waar normaal gesproken een paar haarlokken lichter van kleur zijn, terwijl de rest effen zwart of wit is, kan dit in het geval van een paarse tint binnen enkele seconden worden bereikt. De sleutel is het gebruik van een geschikte paarse tint, een die enigszins roodachtig is, maar niet genoeg om echt glad te zijn. Het juiste mechanisme zou ervoor moeten zorgen dat het behandelde haar ongeveer twee tot drie tinten donkerder is dan het haar zelf. Dit wordt bereikt door eerst het haar in twee stapels te scheiden, aangeduid als het senior oppervlak en het junior oppervlak. Verf vervolgens elke stapel met behulp van de eerder besproken gemengde kleurstoftechniek. Het verfproces wordt omgekeerd en de kleur wordt zowel gelift als gebleekt. Het Junior-oppervlak is dan de lichtste tint op het hoofd en de diepe kleurstoffen op waterbasis worden vervolgens selectief aangebracht om de schacht en de highlights donkerder te maken. Als al het haar is geverfd, het is gemakkelijk in te zien waarom de blues zo'n ongelooflijke indicatieve kracht heeft om een ​​mooie lange blik te geven. Geen wonder dat we worden opgeroepen om deze behandeling uit te voeren in gebieden waar de kleur nog niet volledig is ingetrokken en we worden gevraagd om zes tot negen weken te blijven om het gewenste effect te krijgen.

Als geduld je deugd is, dan is ballayage zeker iets voor jou. U kunt de effecten ervan zelf zien op het moment dat u de eerste pluk haar uit het blik trekt en u zult versteld staan ​​van de verandering van de tinten in de loop van enkele weken. U kunt uw eigen aangepaste mengsels van behandeld en onbehandeld haar mengen om het juiste effect te krijgen, en u kunt dit proces herhalen totdat de resultaten precies goed zijn. Het soort geduld dat hiervoor nodig is, is ongetwijfeld ervaring in overvloed als je uitkijkt naar het verwennen van je haar. Gebieden die wekenlang onder 225 ° C hadden geleden omdat ze niet rood wilden worden, waren grijs geworden met het begin van de blauw. Thuis of in een salon de nodige reparaties uitvoeren leek toen het voor de hand liggende alternatief.

Toen alles goed was in de gedroomde weelderigheid van het haar die Donna had bereikt, besloot iemand te experimenteren. Er werden verschillende toepassingen gemaakt van een zeer verlegen viooltje, waaraan de toevoeging van dimethoxy [een soort zuur dat versleten oppervlakken herstelt] het een uitgesproken groenachtige tint gaf. Zorgvuldige toepassing van de kleurstof (altijd met behulp van een gerenommeerd Formula Z keratinecomplex) maakte het groen, een beetje zoals de effecten die vermoedelijk worden veroorzaakt door de toevoeging van azijn terwijl een chef-kok het geel kleurt. Groen van het verfbed gaf het terug naar zijn oorspronkelijke kleur. Dit is een van die eigenaardigheden van ontwikkeling die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Over het algemeen maakt de blauwe tint binnen de formule Z-catalog [http://www.buy-pants.com/collections/catalog/designer-hosiery-pt.html] het erg moeilijk om de tint te evenaren. Als je helemaal niet zeker bent, raad ik je aan om ofwel de Pantone Color Color ColorPlus of de specificaties oranje te proberen om een ​​idee te krijgen van hoe goed elke tint met andere mengt, laat staan ​​hoe goed deze zou passen bij de andere kleuren in zijn eigen kleurmodel . Dus, als je een echt moeilijke kleurovereenkomst met Spectrum hebt, zoek dan iets dat lijkt op de voorbeelden hierboven, ofwel winkelend in de heetste kleuren voor vrouwen [http://www.buy-pants.com/collections/] of zoekend op de trefwoorden "kleurafstemming" omdat het een lijst met aanbiedingen voor uw inzage zal produceren. Het eindresultaat is evenveel succes als teleurstelling.